Winnaar 2019 in de categorie Solisten: Stef van den Heuvel

Op het laatste moment aangemeld als solist en meteen twee prijzen: 1e bij Solisten en daarnaast de Leitz Aanmoediging Award. Stef van den Heuvel uit het Brabantse Veghel kreeg dat voor elkaar. Nogmaals, proficiat namens de organisatie.

Stef van den Heuvel met de Aanmoediging Award, beschikbaar gesteld door hoofdsponsor van NKS, Leitz Service Elst-Nederland. Foto: PL – Poohls Pix

Tussendoortje

Deelnemers aan het NK Straatmuzikanten komen niet altijd op een ‘ideale’ plek te staan.

Op de ene speelplek komen mensen je voorbij lopen, omdat zij elders in het centrum moeten zijn. Op een andere locatie wemelt het van het winkelend publiek. Toch dient de deelnemer zich van zijn beste kant te tonen, want je weet maar nooit waar de juryleden staan te luisteren.
Maar, als je even pauze hebt, tussen de speelronden door, dan kan het gebeuren dat je in een winkel of horecagelegenheid gevraagd wordt om een lied, wellicht twee liedjes, ten gehore te brengen. Dat overkwam deelnemer Stef van den Heuvel. De eigenaresse van Haarmode Berty nodigde hem uit om in haar kapperszaak een nummer op te voeren.
De jeugdige deelnemer nam deze uitnodiging aan en gaf een ‘priv√©-performance’. Aandachtig luisteren de aanwezigen naar zijn lied en uiteraard zijn stem, waarna een enthousiast applaus klaterde.

Stef van den Heuvel in Haarmode Berty. Foto’s: Marika van den Heuvel
Ga terug