Open Podium Elst weer voorzichtig van start

ELST, 24 juli

Het Open Podium Elst, kortweg HOPE, gaat weer voorzichtig van start en de eerste editie van het seizoen 2020-2021 staat gepland op vrijdag 25 september. Evenals voorgaande edities vindt het Open Podium Elst plaats in zalen- en partijcentrum Onder de Toren aan de St. Maartenstraat 34 In Elst.

ELST – De programmering van deze avond bestaat uit twee acts. Het betreft regionale muzikanten, die vanaf 20.30 uur in de spotlights staan. Zo brengt de formatie Fuzzball Jr pakkende rocknummers. De uit Elst afkomstig band speelt een thuiswedstrijd en groep bestaat uit twee broers, een neef en een vriend. Fuzball Jr speelt melodieuze rocknummers met hier en daar een cover artiesten als Jimi Hendrix, Thin Lizzy en Kings of Leon.
De andere act bestaat uit een bluesband, met Ede als standplaats, en de groep heeft een originele bluesnaam. De mannen noemen zichzelf namelijk De Losse Meuk. Zij zorgen uiteraard voor de bluesy klanken.
Wie altijd al op het podium wil staan, of wie zin heeft om een keer het publiek te laten horen wat hij/zij zoal in zijn/haar mars heeft, kan dat doen tijdens het Open Podium. Dat aanbod geldt ook voor bandjes. De organisatie Muziek In Elst faciliteert de deelnemers daarbij met de benodigde apparatuur, zoals versterkers en microfoon. Die zijn in de zaal aanwezig. Wie eind oktober wil optreden, die meldt zich aan vóór 25 september via 06-53868766, of via Tonny@muziekinelst.nl

Entreegeld
Publiek is bij het Open Podium altijd welkom met in achtneming van de RIVM-regels. De entree bedraagt 2 euro. Info: www.muziekinelst.nl/open-podium

De formatie Fuzzball Jr is vrijdag 25 september te zien en te horen bij het Open Podium in Elst. (foto: PR)

Ga terug