Aankondigingen van NK Straatmuzikanten 2023 in diverse media

Het NK Straatmuzikanten 2023 wordt gehouden op zaterdag 17 juni – de dag voor Vaderdag – in het centrum van het Overbetuwse Elst. Het muziekfeest begint om 11:30 uur en de laatste klanken van de deelnemers zijn om 15:30 uur ten einde.

De organisatie heeft al het een en ander gereed om het jaarlijkse evenement – coronapandemie uitgezonderd – goed te laten verlopen. Tal van muzikanten uit alle windstreken van ons land heeft zich aangemeld en deze muzikanten zorgen ervoor dat op die zaterdag Elst volop in het teken staat van vrolijke en/of melancholieke klanken.


Prijsuitreiking

Vanaf 16:15 uur begint de prijsuitreiking en de overhandiging wordt verricht door burgemeester Patricia Hoytink-Roubos verricht.

Naast de prijsuitreiking is er ook een prijs beschikbaar gesteld door onze hoofdsponsor Leitz Service-Nederland, namelijk de Aanmoedigingsprijs. De uitreiking ervan geschiedt door Carla Pohlen, echtgenote van Leitz-directeur Hans Pohlen die vanwege werkzaamheden in het buitenland niet aanwezig kan zijn. Carla wordt bijgestaan door Alex Kort, de HR Manager van Leitz Service-Nederland.

In de diverse media – zowel op papier als online – verschenen al artikelen over het Elster muziekevenement. Hieronder een aantal links:

https://over-nederbetuwe.gemeentenieuwsonline.nl/reader/27419#p=2

https://overbetuwe.nieuws.nl/kunstcultuur/58203/straatmuzikantenfestival-zorgt-voor-sfeer-in-elst-centrum/

https://www.gelderlander.nl/overbetuwe/elst-weer-het-toneel-voor-het-nk-straatmuzikanten-maar-corona-heeft-er-ingehakt~a25f7cd9/?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=socialsharing_web&fbclid=IwAR00H5InCIYpbl6Rp3g6bgv4v9tWrm-h7sPK1r2xKL8KVMnH-yPeeT3lohU

Ga terug