Reacties op NKS 2019: Positief, gezellig en genoten!

De dertiende editie van het NK Straatmuzikanten (NKS) 2019 in het centrum van het Gelderse Elst is alweer verleden tijd. Volgend jaar staat het NKS op zaterdag 20 juni op de agenda.

Elst, 21 juni 2019
ELST – Veel deelnemers hebben genoten van de mogelijkheid om hieraan mee te mogen doen, onnoemlijk veel mensen uit het publiek hebben weer gereageerd op dit muzikale evenement. Ook de sponsoren en diverse winkeliers en horecagelegenheden gaven hun mening over het straatmuzikantenfestijn.
Hieronder alvast een aantal reacties. Later volgen er meer.
De redactie behoudt zich het recht voor om de reacties in te korten.

Beste Stichting Muziek in Elst,
Hartelijk dank voor de deelname aan NKS en de gastvrijheid. De Kiloknallers hebben genoten en afgelopen week ontzettend veel leuke reacties gekregen op het kampioenschap. Zie de Facebook pagina. Was top!
Namens De Kiloknallers dank voor deze leuke dag en schitterende prijs! Tot de volgende keer!
Groetjes, Ingeborg Mol

De band was echt super in de AH. Complimenten voor de organisatie hiervoor! Echt heel erg leuk! Hoor ook veel positieve geluiden in het dorp over de sfeer. Jullie helemaal tevreden? Fijne zondag 😊
Met vriendelijke groet,

Carmen Driessen (Albert Heijn Driessen)

Het was een mooie dag; zeker voor herhaling vatbaar. Stef en wij hebben genoten!
M vr gr, Marika van den Heuvel

Het was weer een gezellige en goed georganiseerde editie. We hebben met veel plezier gespeeld. Wat ons dit jaar wel opviel, en ik heb daar meerdere mensen over horen klagen, is dat er steeds meer versterkt en luider wordt gespeeld. Dat was hier en daar wel storend. Misschien is het een idee om het versterken van de zang te verbieden. Daarmee dwing je bands om niet harder dan de zanger(es) kan zingen te spelen.
Groet en tot de volgende NK,
Arjan Geers

Ga terug