Kramen met diverse activiteiten op Plein

Het Plein, de ruimte tegenover het gemeentehuis Overbetuwe, wordt tijdens het NK Straatmuzikanten op zaterdag 15 juni ingevuld met een aantal kramen. Die zijn zeker de moeite waard om te bezoeken.

ELST – Vanaf 11.30 uur presenteren diverse deelnemers zich met hun specialiteiten op het gebied van kunst en andere creatieve werkzaamheden.
Gert van de Pol bijvoorbeeld presenteert zich op deze dag met tekeningen van zijn hand. Bij het stalletje van Natasja Kwak kan het publiek terecht om kunstwerk en sieraden te bekijken en uiteraard te kopen. Gery Garttener, docent glas-in-lood, heeft bij zijn kraam diverse glas-in-lood werken uitgestald. Hij geeft ook een demonstratie hoe een glas-in-lood product vervaardigd wordt.

Glas-in-lood ook op Plein. Foto: PL – Poohls Pix


De dames Rina van der Kamp en Marijke Grutters exposeren bij hun kraam diverse beelden, gemaakt uit verschillende steensoorten.
Bij de stand van een dame uit Arnhem kan het winkelend publiek terecht voor diverse artikelen zoals de door haar zelf vervaardigde tassen, sleutelhangers en veel meer.
Er is ook een kraam waar Ad onder meer suikerspin en Spaanse hapjes serveert.

Ons Overbetuwe

Leden van het verbindende communicatieplatform voor Overbetuwe, Ons Overbetuwe, komen tijdens het NK Straatmuzikanten ook. Zij nemen dan een bakfiets mee en installeren deze eveneens op Plein. ,,We willen dan graag gratis koffie en thee uitdelen aan mensen. Wij zullen op onze website http://www.onsoverbetuwe.nl  reclame voor het NK Straamuzikanten maken”, laat Marjon van Klaveren namens Ons Overbetuwe weten.

Ga terug